Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009

Balik lewat dari offce biasanya ada kerja banyak nak dibuat, tak mahulah tangguh tunggu sampai keesokan pagi baru terkejar-kejar nak menyiapkan tugas semalam. Apa pulak kata bos nanti dan ini tak baik untuk prestasi kerja bagi melobi kenaikan gaji dan pangkat dihujung tahun nanti. Itulah yang bermain difikiran seorang pekerja yang komited. Namun begitu ada juga yang menjadikan sebab pulang lewat dari office bukan pasal kerja tetapi nak memuaskan hati bos yang ketagih untuk kena blowjob seround dua sebelum pulang kerumah.

Kenapa benda ni berlaku sebab dua-dua suka kalau sebelah pihak sahaja dah lama bos tu kena penalti code sex harassment tetapi no hal kalau keduanya suka sama suka. At 1st place tertanya2 jugak macam mana bos ni boleh pikat pekerja perempuan teman sepejabat dia untuk jadi hamba seks di office? Huhu tak dapek nak nolong barangkali macam2 ajian mandrem dikenakan. Walau begitu setelah saksikan video 3gp ni tadi apa yang nyata saiz batang bos ni besarrrr..Mungkin kot hehe salah satu faktor buat tertarik untuk lebih-lebih.

Obses dengan saiz yg besar, sebenarnya ramai gadis Melayu telah dimomokkan atau ditahyulkan yg mana bila hisap telan air mani lelaki akan menghasilkan impak maksima wajah jadi licin, cantik dan jelita jerawat jeragat semua hilang. Sebetulnya jika guna telur ayam yang putih tu pun memberi kesan yang lebih baik malahan boleh menegangkan kulit muka yg kendur dan tak sihat. Sebaliknya kalau anda pecahkan telur lelaki untuk apply kaedah yg sama macam telur ayam tadi memberi kesan sangat buruk dan boleh menggelapkan muka anda serta merta I mean boleh menggelapkan masa depan..hahaha.

Baiklah ini ada dua kes gadis bertudung yg obses untuk hisap jer kerja dia, baru tak baru 3gp awek tudung ni baru jugaklah..Tak silap berada dipasaran dalam tengah bulan empat 2009. Jadi downloadlah Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009 melalui link dibawah. Jangan nakal-nakal tau :D

Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009 – Rapidshare or Savefile
Password – Read here

Alright see you next with Cina 3GP April 2009 (FREE)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply