Perempuan Juga Onani

Bagi yang tak tahu apa itu melancap aka masturbasi/onani maknanya anda tidak pernah menghadiri kelas sains semasa tingatan 3 betul ke, .. senyum. Melancap ni merujuk kepada rangsangan seksual ke atas genital tanpa melibatkan F*ck (main jolok2) yang dilakukan sama ada sendiri atau dengan pasangan melalui medium perantaraan seperti tangan, bantal, air pancut shower dll (korang fikir le sendiri) sehingga membawa ke puncak syahwat. Aku tak ingin sentuh pasal lelaki onani kerana umum sudah mengetahui kisahnya dan tak perlu diulang-ulang bak kata Laling macam Astro. Senyum lagi…

Onani atau melancap pada masa dulu adalah perkara taboo bagi perempuan. Perkara yang tidak dibincangkan secara terbuka dan sekiranya ada hanya tertutup dan tidak ramai perempuan mengakuinya berbanding lelaki dimana ia adalah perkara biasa dan “open talk”. Aku pun terkejut jugak membaca paper Metro semalam mengenai perempuan muda yang megah tiada dara. Bukan saja megah, kuat nafsu seks pulak tu, tak cukup satu, dua dan tiga tapi lima wow, ni mesti kes ada ambik bahan terlarang (pil,dadah syabu, ganja etc) sebab tu dapat membongkarkan kekuatan 9 nafsu yang dimiliki wanita. Bukan tu je tak dapat puas dengan lelaki, melancap pun ok , asal horny je melancap “anytime, anywhere”, kat tandas sekolah pun jadi (silap-silap sumbat getah paip, ish2.. awek2. Jangan kuat sangat nafsu tak elok. Berpada-pada memadai.

Berikut adalah teknik-teknik melancap untuk perempuan. Meraba pussynya, terutamanya kelentitnya, dengan jari telunjuk dan/atau tengah Kadang-kadang satu atau lebih jari boleh dimasukkan mengusap berulangan dinding hadapan “pussynya” di mana g-spotnya terletak sambil mengusap puting, buah dada dan bahagian tubuh yang sensitif dengan rangsangan .

Pelbagai posisi boleh dilakukan seperti cara berhubungan seks, duduk mencangkung, membelakang (doggy) , baring mengankang ataupun berdiri. Rata-rata perempuan mengakui tempat yang paling seronok dan sesuai untuk melancap adalah di bilik air dengan memancutkan air ke kelentitnya laju2. Syok sangat.. Ada juga yang jenis “hardcore” dengan membeli sex toys e.g vibrator, konek palsu (dildo) dan pelbagai alat syok untuk melancap.

Oklah dah panjang sangat aku menulis ni, sekiranya ada aweks yang nak kongsi pengalaman melancap korang silalah reply post ini dengan memberikan komen, sebarang perbincangan adalah bersifat “sporting” dan boleh diterima dengan sebaiknya.

Sebelum mengakhiri artikel, kesimpulannya kepada aweks2 melancap adalah satu benda yang bagus untuk melgakan dan memuaskan nafsu berahi korang yang meronta2 sebelum anda dapat mengalami sendiri erti nikmat perkahwinan atau persetubuhan yang orang kata line clear, duk hotel berdua-duaan pon tak payah risau. Tapi melancap pun biarlah berpada -pada jangan sampai ada permata yang hilang macam video kat bawah. ..senyum & peace. Ape yek awek ni guna untuk melancap.. erm download le cepat,klik link kat bawah tu. Ade ke awek wat camni??

Teman Melancap – Easyshare

Teman Melancap – Rapidshare

File kecik je. tak sampai 1mb, 1minit download dah siap da..

Lepas ni, segala macam video besrsangkut-paut dengan onani (solo) aku akan update di post ni. So korang keep alert le.. tinggal lagi mau download saja. Nak banyak-banyak free aku bole kasi da tapi korang kena la join member kat sini supaya Laling dapat fund, tinggal lagi untuk bayar hasil kerja aku je. Senyum….

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
2 Responses
  1. Indian Nude Hot Desi 3x Sex Xxx 3gp mp4 HD Video Free Download


    »------------ European Sex (137)


    »------------ Cumshot Sex (107)


    »----------- Blowjob Sex (311)


    »------------ Hot Sites (Ads)


    »------------ Sex In Office (762)


    »------------ Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------ Hardcore Sex (386)


    »------------- European Sex (137)


    »------------ Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »------------- Big Tits Sex (334)


    »------------- Hot Sites (Ads)


    »------------- Sex In Office (762)



    >>-------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------------------<<


    »------------- Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------- Hardcore Sex (386)


    »-------------- European Sex (137)


    -------------- Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »-------------- Big Tits Sex (334)


    »-------------- Big Dick Sex (243)


    »------------- Hot Sites (Ads)


    »------------- Sex In Office (762)


    »------------- Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------- Hardcore Sex (386)


    »------------- European Sex (137)


    »------------- Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »-------------- Big Tits Sex (334)


    »-------------- Big Dick Sex (243)


    »--------------- Asian Sex (148)

  2. Indian Nude Hot Desi 3x Sex Xxx 3gp mp4 HD Video Free Download


    »------------ European Sex (137)


    »------------ Cumshot Sex (107)


    »----------- Blowjob Sex (311)


    »------------ Hot Sites (Ads)


    »------------ Sex In Office (762)


    »------------ Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------ Hardcore Sex (386)


    »------------- European Sex (137)


    »------------ Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »------------- Big Tits Sex (334)


    »------------- Hot Sites (Ads)


    »------------- Sex In Office (762)



    >>-------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------------------<<


    »------------- Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------- Hardcore Sex (386)


    »-------------- European Sex (137)


    -------------- Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »-------------- Big Tits Sex (334)


    »-------------- Big Dick Sex (243)


    »------------- Hot Sites (Ads)


    »------------- Sex In Office (762)


    »------------- Teen Sex (277)+7


    »------------- Pornstar Sex (910)+10


    »------------- Lesbian Sex (223)+22


    »------------- Hardcore Sex (386)


    »------------- European Sex (137)


    »------------- Cumshot Sex (107)


    »------------- Blowjob Sex (311)


    »-------------- Big Tits Sex (334)


    »-------------- Big Dick Sex (243)


    »--------------- Asian Sex (148)

Leave a Reply