Perempuan Juga Onani

Bagi yang tak tahu apa itu melancap aka masturbasi/onani maknanya anda tidak pernah menghadiri kelas sains semasa tingatan 3 betul ke, .. senyum. Melancap ni merujuk kepada rangsangan seksual ke atas genital tanpa melibatkan F*ck (main jolok2) yang dilakukan sama ada sendiri atau dengan pasangan melalui medium perantaraan seperti tangan, bantal, air pancut shower dll (korang fikir le sendiri) sehingga membawa ke puncak syahwat. Aku tak ingin sentuh pasal lelaki onani kerana umum sudah mengetahui kisahnya dan tak perlu diulang-ulang bak kata Laling macam Astro. Senyum lagi…

Onani atau melancap pada masa dulu adalah perkara taboo bagi perempuan. Perkara yang tidak dibincangkan secara terbuka dan sekiranya ada hanya tertutup dan tidak ramai perempuan mengakuinya berbanding lelaki dimana ia adalah perkara biasa dan “open talk”. Aku pun terkejut jugak membaca paper Metro semalam mengenai perempuan muda yang megah tiada dara. Bukan saja megah, kuat nafsu seks pulak tu, tak cukup satu, dua dan tiga tapi lima wow, ni mesti kes ada ambik bahan terlarang (pil,dadah syabu, ganja etc) sebab tu dapat membongkarkan kekuatan 9 nafsu yang dimiliki wanita. Bukan tu je tak dapat puas dengan lelaki, melancap pun ok , asal horny je melancap “anytime, anywhere”, kat tandas sekolah pun jadi (silap-silap sumbat getah paip, ish2.. awek2. Jangan kuat sangat nafsu tak elok. Berpada-pada memadai.

Berikut adalah teknik-teknik melancap untuk perempuan. Meraba pussynya, terutamanya kelentitnya, dengan jari telunjuk dan/atau tengah Kadang-kadang satu atau lebih jari boleh dimasukkan mengusap berulangan dinding hadapan “pussynya” di mana g-spotnya terletak sambil mengusap puting, buah dada dan bahagian tubuh yang sensitif dengan rangsangan .

Pelbagai posisi boleh dilakukan seperti cara berhubungan seks, duduk mencangkung, membelakang (doggy) , baring mengankang ataupun berdiri. Rata-rata perempuan mengakui tempat yang paling seronok dan sesuai untuk melancap adalah di bilik air dengan memancutkan air ke kelentitnya laju2. Syok sangat.. Ada juga yang jenis “hardcore” dengan membeli sex toys e.g vibrator, konek palsu (dildo) dan pelbagai alat syok untuk melancap.

Oklah dah panjang sangat aku menulis ni, sekiranya ada aweks yang nak kongsi pengalaman melancap korang silalah reply post ini dengan memberikan komen, sebarang perbincangan adalah bersifat “sporting” dan boleh diterima dengan sebaiknya.

Sebelum mengakhiri artikel, kesimpulannya kepada aweks2 melancap adalah satu benda yang bagus untuk melgakan dan memuaskan nafsu berahi korang yang meronta2 sebelum anda dapat mengalami sendiri erti nikmat perkahwinan atau persetubuhan yang orang kata line clear, duk hotel berdua-duaan pon tak payah risau. Tapi melancap pun biarlah berpada -pada jangan sampai ada permata yang hilang macam video kat bawah. ..senyum & peace. Ape yek awek ni guna untuk melancap.. erm download le cepat,klik link kat bawah tu. Ade ke awek wat camni??

Teman Melancap – Easyshare

Teman Melancap – Rapidshare

File kecik je. tak sampai 1mb, 1minit download dah siap da..

Lepas ni, segala macam video besrsangkut-paut dengan onani (solo) aku akan update di post ni. So korang keep alert le.. tinggal lagi mau download saja. Nak banyak-banyak free aku bole kasi da tapi korang kena la join member kat sini supaya Laling dapat fund, tinggal lagi untuk bayar hasil kerja aku je. Senyum….

Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009

Balik lewat dari offce biasanya ada kerja banyak nak dibuat, tak mahulah tangguh tunggu sampai keesokan pagi baru terkejar-kejar nak menyiapkan tugas semalam. Apa pulak kata bos nanti dan ini tak baik untuk prestasi kerja bagi melobi kenaikan gaji dan pangkat dihujung tahun nanti. Itulah yang bermain difikiran seorang pekerja yang komited. Namun begitu ada juga yang menjadikan sebab pulang lewat dari office bukan pasal kerja tetapi nak memuaskan hati bos yang ketagih untuk kena blowjob seround dua sebelum pulang kerumah.

Kenapa benda ni berlaku sebab dua-dua suka kalau sebelah pihak sahaja dah lama bos tu kena penalti code sex harassment tetapi no hal kalau keduanya suka sama suka. At 1st place tertanya2 jugak macam mana bos ni boleh pikat pekerja perempuan teman sepejabat dia untuk jadi hamba seks di office? Huhu tak dapek nak nolong barangkali macam2 ajian mandrem dikenakan. Walau begitu setelah saksikan video 3gp ni tadi apa yang nyata saiz batang bos ni besarrrr..Mungkin kot hehe salah satu faktor buat tertarik untuk lebih-lebih.

Obses dengan saiz yg besar, sebenarnya ramai gadis Melayu telah dimomokkan atau ditahyulkan yg mana bila hisap telan air mani lelaki akan menghasilkan impak maksima wajah jadi licin, cantik dan jelita jerawat jeragat semua hilang. Sebetulnya jika guna telur ayam yang putih tu pun memberi kesan yang lebih baik malahan boleh menegangkan kulit muka yg kendur dan tak sihat. Sebaliknya kalau anda pecahkan telur lelaki untuk apply kaedah yg sama macam telur ayam tadi memberi kesan sangat buruk dan boleh menggelapkan muka anda serta merta I mean boleh menggelapkan masa depan..hahaha.

Baiklah ini ada dua kes gadis bertudung yg obses untuk hisap jer kerja dia, baru tak baru 3gp awek tudung ni baru jugaklah..Tak silap berada dipasaran dalam tengah bulan empat 2009. Jadi downloadlah Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009 melalui link dibawah. Jangan nakal-nakal tau :D

Tudung 3GP Melayu Terbaru April 2009 – Rapidshare or Savefile
Password – Read here

Alright see you next with Cina 3GP April 2009 (FREE)

3Gp Video

3GP is a simplified version of the MPEG-4 Part 14 (MP4) container format, designed to decrease storage and bandwidth requirements in order to accommodate mobile phones. It stores video streams as MPEG-4 Part 2 or H.263 or MPEG-4 Part 10 (AVC/H.264), and audio streams as AMR-NB, AMR-WB, AMR-WB+, AAC-LC or HE-AAC. A 3GP file is always big-endian, storing and transferring the most significant bytes first. It also contains descriptions of image sizes and bitrate. There are two different standards for this format:

  • 3GPP (for GSM-based Phones, may have filename extension .3gp)
  • 3GPP2 (for CDMA-based Phones, may have filename extension .3g2)

Both are based on MPEG-4 and H.263 video, and AAC or AMR audio.

When transferred to a computer, 3GP movies can be viewed on Linux, Mac, and Windows platforms with MPlayer and VLC media player. Programs such as Media Player Classic, Totem, RealPlayer, QuickTime, and GOM Player can also be used. Some cell phones use the .mp4 extension for 3GP video.

Category:   3 Comments
test

test jer ni